Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U Varaždin stigao igrač kojeg su čekali cijelo ljeto

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 10:04

Trener Mario Carević s njegovim dolaskom zaokružio je igračku križaljku za novu sezonu.

Nogometni klub Varaždin vratio se u drugoligaško društvo, no u Baroknom gradu se nadaju kako će tamo plesati samo jedno ljeto i vratiti se u najviši rang hrvatskog nogometa.

Međutim, momčad uje doživjela velike promjene, počevši od trenera pa do većine igrača te će zasigurno biti potrebno neko vrijeme da se sve to uhoda.

Nakon što su klub pojačali Tonio Teklić i Jakov Karabatić, koji je je doveden za popunu deficitarne pozicije stopera, u klub se vratio igrač kojeg su u Varaždinu čekali cijelo ljeto. Naime, riječ je o krilnom napadaču iz Venezuele Andrisu Herreri, koji je u klub stigao u veljači kao potpuno nepoznat igrač, no ubrzo je golovima protiv Osijeka i Dinama pokazao svoju kvalitetu.

Herrera se na kraju sezone vratio u domovinu te su u Varaždinu, unatoč najavama, strepili oko njegov povratka. Konstantno su stizale odgode, a pojavile su se informacije kako krilni napadač ima ponude iz Kolumbije, no s malim zakašnjenjem Herrera se ipak vratio u Hrvatsku te će zasigurno biti veliko pojačanje za momčad Marija Carevića.

Andris pokriva oba dva krila te poziciju drugog napadača a bio je član U-17 reprezentacije Venezuele na Svjetskom prvenstvu a u svojoj karijeri nastupao je za Caracas FC, Portuguesa FC i Estudiantes de Mérida.


Tagovi

NK VaraždinDruga HNLMario Carević

Ostale Vijesti