INA FASSBENDER/Action Images
INA FASSBENDER/Action Images

U dvoboju dvije Borussije, slavila je poznatija (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.03.21. | 22:52

Dosta tvrda utakmica u njemačkom kupu.

Iako danas nije bilo Bundeslige na rasporedu, pratili smo dvoboj dvije Borussije - igralo se četvrtfinale DFB Pokala, odnosno, njemačkog kupa.

Na koncu, minimalno je slavila poznatija, Borussija iz Dortmunda, premda se igrala podosta tvrda utakmica u kojoj je veću inicijativu pokazala domaća Borussija iz Monchengladbacha.

Mreže su mirovale u prvom djelu, ali ih je u 53. minuti zatresao Haaland, međutim, pogodak je poništen zbog prekršaja. Ipak, gosti su došli do toliko željenog pogotka 13 minuta kasnije, a strijelac je bio Sancho. Njegov pogodak, koji se pokazao kao pogodak odluke, pogledaj OVDJE.

Nije tu bio kraj uzbuđenjima, iako je rezultatski utakmica bila privedena kraju. Dahoud, koji je prvi žuti karton zaradio u 29. minuti, pocrvenio je u 92. minuti, dakle na samom kraju utakmice, ali je utakmica već bila u kasnoj fazi te nije bilo vremena da domaćin svoju brojčanu prednost, kao i onu statističku koju smo spomenuli, materijalizira u vidu izjednačujućeg pogotka.

Borussiu Dortmund u polufinalu će tako čekati pobjednik dvoboja Regensburga i Werdera iz Bremena, ali je taj susret, koji se trebao igrati danas, odgođen zbog koronavirusa. Druge četvrtfinalne parove, koji su na rasporedu sutra, čine Essen i Kiel te Leipzig i Wolfsburg.



Tagovi

DFBnjemački kupBorussia DortmundBorussia Mönchengladbach

Ostale Vijesti