EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle

Turci se raspisali: Hajduk spašava Rebića i dovodi ga na Poljud?!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 10:44

Nakon što se komentarima na društvenim mrežama udaljio iz Vatrenih, Rebića je iz Besiktasa zbog nediscipline udaljio Fernando Santos

Ante Rebić prošlo ljeto stigao je u Besiktas kao veliko pojačanje iz Milana, ali prva će mu sezona u velikanu iz Istanbula ujedno biti i posljednja. Trener Fernando Santos zbog nediscipline ga je izbacio iz momčadi i Rebić će na ljeto potražiti novog poslodavca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A turski mediji raspisali su se o novom velikom transferu Hajduka. Kako pišu Takvim i Fanatic, uprava Bijelih naciljala je Rebića kao pojačanje za sljedeću sezonu. Fanatik čak piše da je Hajduk već poslao ponudu Rebiću, no to je još uvijek sve u sferi "navodnog".

Rebić je za Besiktas upisao 23 službena nastupa, ali na terenu je ukupno proveo samo 691 minutu. Postigao je jedan gol i tome dodao pet asistencija.

Podsjetimo, Rebić je 2021. godine udaljen i iz hrvatske reprezentacije, nakon što je putem društvenih mreža kritizirao izbornika Zlatku Daliću i rekao što misli o njegovom vođenju dvoboja osmine finala protiv Španjolske na zadnjem Euru.

Rebić je u karijeri nastupao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. Za Hrvatsku je nastupio 42 puta, zabio tri pogotka, a na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji bio je standardan kod Zlatka Dalića, dao onaj nezaboravni vodeći pogodak protiv Argentine za 1-0 (završilo 3-0). (G)



Tagovi

Ante RebićBesiktasHajdukNK Hajduk Split

Ostale Vijesti