REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Tuchel ne smije u svlačionicu, Löw i Barry preuzimaju Bayern

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.09.23. | 08:50

Bayern na dvije utakmice neće imati punu trenersku postavu i to u dva natjecanja

U četvrtfinalnoj uzvratnoj utakmici protiv Manchester Cityja, trener Bayerna dobio je crveni karton pa je suspendiran za utakmicu protiv Manchester Uniteda u srijedu

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kane i cijeli münchenski klub nadaju se kako Bayern ove sezone ima dobre šanse u Ligi prvaka, ali za sada će morati još odraditi neke boljke iz prošle sezone. Igrala se 86. minuta uzvratne utakmice četvrtfinala protiv Manchester Cityja, a rezultat je bio 1-1. Eliminacija iz Lige prvaka se više nije mogla izbjeći jer je Bayern izgubio prvu utakmicu 3-0, no klupa njemačkog prvaka svejedno nije bila mirna.

Thomas Tuchel nije bio nimalo zadovoljan sucem Clementom Turpinom cijelu tu utakmicu, nekoliko puta se žalio na njegove odluke pa na kraju u toj 86. minuti dobio i drugi žuti karton i stoga će morati preskočiti prvu utakmicu ovosezonske grupne faze.

Prema informacijama Kickera, Zsolt Löw i Anthony Barry zamijenit će glavnog trenera, a Tuchel ne smije čak niti ući u svlačionicu. Gledat će utakmicu na tribinama, najvjerojatnije zajedno s pomoćnikom Arnom Michelsom, piše njemački list. Isti dodaje kako će se 37-godišnji Barry baviti raspodjelom igrača i uputama, a 44-godišnji Löw će se pobrinuti za izmjene i taktičke mjere tijekom utakmice.

U sljedećoj utakmici Bundeslige, iduće subote, protiv VfL Bochuma, Tuchel će opet biti uz rub travnjaka, ali će nedostajati njegov pomoćni trener Löw jer je on isključenje zaradio nakon posljednjeg zvižduka u 2-2 remiju protiv Leverkusena. Razlog: pritužbe na kontroverzni jedanaesterac u sudačkoj nadoknadi. Dakle, trenerska klapa u Bayernu neko će vrijeme biti u krnjoj postavi na ovaj ili onaj način. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Thomas TuchelBayernLiga prvaka

Ostale Vijesti