Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Darmstadt ispustio tri gola prednost, Hrvat zabio, pa pocrvenio

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.09.23. | 19:45

Za domaći sastav je od 71. minute igrao Bartol Franjić

U susretu četvrtog kola njemačkog nogometnog prvenstva Darmstadt i Borussia Mönchengladbach su odigrali 3-3, nakon što je domaćin do 56. minute vodio sa 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćin je sjajno ušao u susret. Marvin Mehlem je u osmoj minuti zabio za 1-0, a samo dvije minute kasnije hrvatski stoper Matej Maglica je pogodio glavom za 2-0.

Magličin pogodak pogledajte OVDJE (Sportklub).

Kada je Tim Skarke u 33. minuti zabio za 3-0 činilo se kako bi novak u elitnom razredu njemačkog nogometa doći do prve pobjede.

Međutim, možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 49. minuti kada je Maglica zaradio crveni karton. Mladi hrvatski branič koji je u Darmstadt stigao na posudbu iz Stuttgarta, igrao je rukom skrivivši kazneni udarac. Pucao je Tomaš Čvančara, no njegov je udarac Marcel Schuhen obranio.

Tu situaciju pogledajte OVDJE (Sportklub).

Šest minuta kasnije Jordan Siebatcheu je smanjio na 1-3, u 73. je Florian Neuhaus zabio za 2-3, da bi se u 77. minuti Čvančara iskupio za promašeni kazneni udarac pogodivši za 3-3.

Za domaći sastav je od 71. minute igrao Bartol Franjić. Za Darmstadt je ovo prvi osvojeni bod, a za Mönchengladbach tek drugi.


Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub).



Tagovi

DarmstadtBorussia MönchengladbachBundesligaMatej MaglicaBartol Franjić

Ostale Vijesti