Tri utakmice koje danas morate pogledati: Iznenađujući francuski derbi, spašavanje Serie A i ludilo u Premiershipu

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 04.02.17. | 10:31

Iz mnoštva današnjih nogometnih utakmica, izdvajamo tri koje se definitivno isplati pogledati.

16:00 Crystal Palace – Sunderland

Popularna složenica „derbi začelja“ apsolutno vrijedi kada pričamo o ovom susretu dvaju direktnih rivala koji pokušavaju izbjeći ispadanje iz lige. Palace je prekinuo svoj očajan niz od čak osam susreta bez pobjede kada su proteklog vikenda porazili Bournemouth u gostima (0:2), ali ih još uvijek očekuje mnogo posla kako bi se osigurali. Posrtaj Crystal Palacea leži dijelom i u činjenici da su ove sezone kod kuće osvojili tek sedam bodova, ali ako se ikog ne moraju unaprijed bojati – to je Sunderland. Ekipa Davida Moyesa je s druge strane ove sezone osvojila tek četiri mizerna boda na gostovanjima, i to putem one jedne pobjede, također protiv Bournemoutha (1:2), te u remiju kod West Bromwicha još u listopadu (1:1). Ova utakmica biti će pravi ogled tko će biti manje loš, ali ako vam se gleda utakmica velikih uloga – ova je ta. Palace bi pobjedom gurnuo Sunderland, ali i Hull u izrazito tešku situaciju, pošto bi se odvojili na +6 bodova. S ovakvom formom, teško je to loviti…

Domaćini su favoriti u ovoj utakmici, a njihova pobjeda se vrednuje tečajem 1,70. No, OVDJE možete pronaći način kako 'podebljati' taj tečaj. Recimo, isplati se kombinirati ishod utakmice s golovima...

17:00 Monaco – Nice

Jel ovaj susret treba zaista posebno najavljivati? Derbi Azurne obale ove godine predstavlja i derbi za naslov prvaka Francuske. Nakon 22 kola dvije momčadi su izjednačene na vrhu Ligue 1 sa po 49 bodova svaka. Bespotrebno je spominjati kako Monaco ima gotovo dvostruko ubojitiji napad od Nice, ali i da Nica prima manje golova (sedam manje). U pravilu Nica ne prosipa previše bodova na gostovanjima, ali u ovom slučaju pravila gotovo da i ne vrijede. Sigurno je da nas očekuje vatreni derbi gdje će eventualni pobjednik odnijeti zamjetnu prednost pred ulazak u posljednje tromjesečje Ligue 1.

Može li Nice do novog iznenađenja? Nije nemoguće, a tečaj na to je sjajnih 6,40. OVDJE možete odigrati tu, ali i sve ostale kombinacije s ove utakmice.

20:45 Bologna – Napoli

Činilo se da je Serie A ponovno postala zanimljiva, pogotovo kada je u jednom danu Fiorentina porazila vodeći Juve, a Roma pobjedom kod Udinesea svela razliku na svega jedan bod. Za vratom im je puhao i Napoli, da bi oba pratitelja Juventusa posrnula isto kolo; Roma je poražena kod Sampdorie (3:2), dok je Napoli remizirao kod kuće protiv očajnog Palerma. Uvijek se govori kako se na malim utakmicama osvaja ili gubi prvenstvo, a jedna takva očekuje Napoli i ovog vikenda. Bologna je u tri utakmice od poraza na uvodu 2017. (Juventus, 3:0) sakupila sedam bodova, a i imaju odličan score kod kuće ove sezone: izgubili su tek triput u deset susreta. Doduše, dok se Napoliju vraćaju Vlad Chirches i još važnije Arkadiusz Milik, Bologni nedostaju Emil Krafth i Federico Viviani. Napoli mora pobijediti na teškom gostovanju ako misli ostati u konkurenciji za naslov prvaka.

Hoće li Napoli uspjeti pobijediti? Tečaj na to je 1,50, a OVDJE pogledajte i ostale tečajeve na tu utakmicu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici


Ostale Vijesti