Reuters
Reuters

Trener ga potjerao s treninga, a sada je stigao i nastavak - Šunjić suspendiran!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.04.23. | 14:48

Nekadašnji dinamovac sigurno pamti bolje dane...

Hrvatski nogometaš Ivan Šunjić glavna je tema u redovima Herthe, ali ne po dobrome. U berlinskoj je momčadi je nekadašnji dinamovac prvo potjeran s treninga uz ružne riječi trenera, a sada je cijeli slučaj kulminirao. Osim što se ranije već znalo da ga ne žele otkupiti, sada će, prema javljanju Kickera, ostati van terena do kraja sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ivan Šunjić, koji je u nedjelju nakon svađe izbačen s treninga zbog svoje nediscipline i do daljnjega je suspendiran. Interno je odavno jasno da Hertha neće iskoristiti opciju otkupa Hrvata od oko dva milijuna eura koji je prošlog ljeta u Berlin došao na posudbu iz engleskog drugoligaša Birmingham Cityja. Sada se čini da Šunjić neće moći igrati u Herthi do kraja sezone", javlja Kicker."

Šunjić (26) je ove sezone upisao 19 nastupa za Herthu, bez konkretnog učinka

Osim Šunjića, ima Hertha još problema u vezi: Suat Serdar nedostaje kao Kempf u Münchenu zbog suspenzije zbog žutog kartona, Tolga Cigerci propustio je početak novog tjedna treninga zbog gastrointestinalne infekcije, Marco Richter uzeo je pauzu u utorak zbog problema s mišićima.

Herthi slijedi gostovanje kod Bayerna koji će se sigurno na fenjerašima lige htjeti podići natrag na prvo mjesto tablice, a do tada će trener berlinske momčadi morati smisliti dobar recept ako ne želi doživjeti još jedan neugodan potop i nastaviti negativni niz. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan ŠunjićHerthaBundesliga

Ostale Vijesti