Reuters
Reuters

"Odlazi i j**i se": Ivan Šunjić potjeran s treninga Herthe! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 12:35

Zanimljivo, Šunjić uopće nije bio dio kadra u jučerašnjem porazu Herthe od Werdera (2:4).

Berlinska Hertha proživljava iznimno teške dane. Trenutno drže fenjer Bundeslige, jučer su s 2:4 na domaćem terenu poraženi od Werdera, a u idućem gostuju kod Bayerna koji pošto-poto mora pobijediti. Iz trenutne perspektive, prilično je izvjesno da će se Berlinčani iduće sezone natjecati u Zweiti. A veliko je pitanje hoće li u konačnu borbu za ostanak Hertha krenuti s bivšim igračem Dinama i Birminghama Ivanom Šunjićem kojeg je trener Berlinčana Pal Dardai udalji s treninga.

Prije početka treninga Dardai je održao govor igračima Herthe, potom je došao do Šunjića i nakon nekoliko rečenica počeo se derati na njega s riječima 'odlazi i je*i se!", javlja njemački Sky.

Prema pisanju domaćih medija, Šunjić je poslan u svlačionicu zbog nediscipline. Koje točno, još nije poznato, osim da je Dardai prije treninga bio jako ljut.

"Ono jučer (poraz od Werdera 2:4, op.a.) bilo je kao dječji vrtić. Mi nismo momčad", rekao je Herthin strateg.

Najveći misterij u cijeloj priči je taj što Šunjić uopće nije bio dio kadra za utakmicu protiv Werdera, a posljednji nastup zabilježio je prije više od mjesec dana, u 1:1 domaćem remiju protiv Mainza.

Šunjić (26) je ove sezone upisao 19 nastupa za Herthu, bez konkretnog učinka. (nr)



Tagovi

Ivan ŠunjićHerthaBundesliga

Ostale Vijesti