Torpedo voli Hrvate: Angažirali i drugog u samo tri dana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.08.14. | 15:20

Moskovski Torpedo u svojoj će povratničkoj sezoni u Premier ligi igrati s dva Hrvata. Nakon što su doveli Gorana Blažević, Rusi su se pojačali i s Ivanom Franjićem.

Franjić je australski reprezentativac hrvatskih korijena, a igranje za Torpedo će mu biti prvi angažman van Australije. Njegove dobre igre na Svjetskom prvenstvu u Brazilu donijele su mu zanimanje nekoliko klubova, u nekim kombinacijama spominjala se i Rijeka, međutim na kraju je najkonkretniji bio Torpedo s kojim je Franjić potpisao trogodišnji ugovor.

„Ovaj transfer je rezultat dugotrajnih pregovora, a drago mi je da se sve završilo povoljno i za klub i za Ivana“, izjavio je za Guardian Sean Dobson, sportski direktor Franjićevog dosadašnjeg kluba Brisbane Roara. On nije želio objaviti za koji je iznos dogovoren transfer, ali je istaknuo koliko je Franjić značio za Brisbane.

On je odigrao više od 100 utakmica za nas i igrao je veliku ulogu u svim našim uspjesima. Zahvalni smo za sve što je učinio za nas i želimo mu svu sreću u nastavku karijere“, rekao je Dobson,

Inače, Franjić se još uvijek oporavlja od ozljede koju je zadobio u Brazilu, a nije poznato kada će na travnjake. Za australsku reprezentaciju do sada je odigrao 10 utakmica.

(Foto: Action Images)


Tagovi

TorpedoIvan Franjić

Ostale Vijesti