Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Torcida vrijeđala Prosinečkog, on najavio odlazak iz Rudeša?: "Nakon Pule ćemo sjesti i vidjeti kako dalje!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.08.23. | 21:40

Trener Rudeša bio je zadovoljan dijelom izvedbe svojih igrača protiv Hajduka (0-2), ali još nema bodova na kontu

Robert Prosinečki bio je nakon poraza od Hajduka (0-2) u Kranjčevićeve bio je realan. I prilično jasan.

"Hajduk je riješio utakmicu u prvom poluvremenu, gol Livaje pa naš kiks, to je bilo gotovo. Bilo je teško očekivati da ćemo napraviti preokret. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, dominirali smo, ali zaslužena je pobjeda Hajduka. Ovo je već peta utakmica bez bodova, iako smo neke odigrali dobro. Ali, to je pritisak za momčad, za mene za klub, pričekat ćemo još utakmicu s Istrom u Puli pa ćemo vidjeti što će biti nakon toga.", rekao je Prosinečki i još malo prokomentirao utakmicu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Imali smo tri-četiri povoljne situacije, mogli smo nešto zakuhati. Ali, zabrinjava prvi dio, radili smo puno grešaka, primali jeftine golove. Kažem, vidjet ćemo protiv Istre, pa onda ćemo pričati kako dalje."

Priznaje da je njegova momčad bila impresionirana.

"Bili su impresionirani, bez duela, prvih 25 minuta bez žara i teško možeš tako parirati. Atmosfera je bila idealna za Hajduk i kad imaš tešku utakmicu u četvrtak, onda te nosi publika u ovoj utakmici, onda dodatno daješ gas."

Malo je Prosinečkog razljutilo inzistiranje kolege novinara što je razlog neigranja Tomislava Gudelja, lani vrlo ubojitog navijača.

"Mi smo imali problem neki s njim, zato ne igra. Suspendiran je! Što hoćete više da vam kažem!?"

Dakle, sljedeća je Istra. Biti ili ne biti?

"Ponavljam, nakon Istre ćemo vidjeti što dalje. Ja kao trener, ali i za klub nije nimalo ugodna situacija poslije pet poraza. Ide sad i ta šesta utakmica, Istra je neugodna, stalno se vraća u utakmicu, ima kvalitetu. Vidjet ćemo."

Inače, Prosinečkog je u više navrata vrijeđala Torcida s istočne tribine Kranjčevićeve. Nećemo citirati te uvrede i transparent, ali možemo zaključiti da je to bilo - sramotno! Jedan od najvećih igrača na ovim prostorima, uvijek korektan prema svima, sigurno nije zaslužio takve povike i poruke. Njima na sramotu!



Tagovi

NK RudešHajdukRobert ProsinečkiHNL

Ostale Vijesti