REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Terzić i Füllkrug: „Atmosfera je bila luda“; Simeone: „Momčad se trudila“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.04.24. | 12:23

Magična noć za igrače Borussije, Simeone bez prigovora za svoju ekipu

Borussia Dortmund nadoknadila je 1-2 zaostatak iz Madrida i s 4-2 pobjedom na Westfalenu izborila plasman u polufinale Lige prvaka u kojem će igrati protiv PSG-a.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Danas je bilo magično, mislim da je to prava riječ", rekao je Niclas Füllkrug, napadač Borussije koji je zabio pogodak za 3-2 Borussije na Signal Iduna Parku, prednost koju je na kraju povećao Sabitzer za veliko slavlje dortmundske momčadi. "Atmosfera je bila luda, kao i energija na terenu. Svaki metar koji bih istrčao bio je moguć zbog silne energije na terenu, što je vrijedilo i za moje suigrače. Također zbog sebe, kada pogledam svoju karijeru, sada igram polufinale Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Veoma sam sretan zbog toga što mogu u tome uživati i to ću upravo i napraviti", rekao je bivši napadač Werder Bremena, a oduševljen je bio i Terzić:

"Veoma sam sretan i ponosan. Atmosfera je bila jako dobra. Imali smo dva trenutka koji su nas mogli koštati, ali bili smo snažni i zaslužili ići dalje. Ponosan sam reći da smo zaslužili plasman dalje protiv ekipe kao što je Atletico", rekao je Edin Terzić, trener Borussije Dortmund kojeg sada očekuje utakmica s PSG-om.

Diego Simeone nije uspio nastaviti san da osvoji jedini veliki trofej koji mu fali s Atletico Madridom - Ligu prvaka. 

"Ekipa se trudila do kraja pobijediti utakmicu koja je svo vrijeme bila suprotno od onoga što smo željeli. Dortmund je reagirao jako dobro kad smo mi izjednačili na 2-2 i dobili su utakmicu baš zbog toga što su znali bolje reagirati u šesnaestercu", zaključio je argentinski stručnjak.



Tagovi

Borussia DortmundAtletico MadridLiga prvakaDiego Simeone

Ostale Vijesti