Talijanski prvoligaš želi jednog od najboljih igrača Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 09:39

Poznata cifra koju traže Bili, kontakti uspostavljeni.

Ardian Ismajli već je neko vrijeme na meti talijanskih klubova te je jedan od traženijih igrača u splitskom izlogu.

Prije par mjeseci se pisalo o interesu Verone, koja ga je željela kao zamjenu za Rrahmanija, koji odlazi u Napoli. No, danas dalmatinskiportal piše kako je Hajdukov branič interesantan Bologni te da je klub kojeg s klupe vodi Siniša Mihajlović već uspostavio kontakte s klubom s Poljuda, a prema neslužbenim informacijama Bili traže tri milijuna eura.

Albanski reprezentativac je u Hajduk stigao prije četiri godine na mala vrata te je prvo igrao za drugu momčad. No, Ismajli je kroz godine strašno napredovao te je s 23-godine postao stup obrane splitskog kluba.

Za Hajduk je odigrao 90 utakmica te dva puta zabio i asistirao, a trenutna vrijednost po Transfermarktu mu iznosi 950 tisuća eura. Isamjli je standardni reprezentativac Albanije, za koju je od studenog 2018. godine upisao 11 nastupa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Pixsell)

 


Tagovi

Ardian Ismajlitransferi

Ostale Vijesti