Suigrač hrvatskog stopera potpisao novi ugovor, pa uhićen zbog masturbacije na javnom mjestu - ponovno

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.05.20. | 11:51

Bizaran incident koji mu nije stran.

Da je život jedan veliki vrtuljak emocija, saznao je u samo jednom danu nogometaš Farid El Melali. 

Povremeni alžirski reprezentativac potpisao je u ponedjeljak novi ugovor s francuskim prvoligašem Angersom, a isti dan je uhićen zbog bizarnog incidenta. Naime, 23-godišnji krilni napadač uhićen je zbog masturbacije na javnom mjestu.

Suigrač hrvatskog stopera Matea Pavlovića, uhvaćen je od strane susjeda iz stambene zgrade kako se zadovoljava u dvorištu, a njegova odvjetnica pravdala ga je da taj čin nije bio upućen ni prema kome, nego je mladi nogometaš mislio da je sam, prenosi AFP. Ipak, određeni izvještaji govore kako je ovaj čin bio usmjeren prema određenoj ženskoj osobi.

El Melali je priznao "neprimjereno ponašanje" na policijskom ispitivanju i očekuje ga kazna za ovo nedjelo. Teško da će se provući nekažnjeno s obzirom da je osumnjičen da je istu stvar napravio i prošlog mjeseca, ali svjedok ga nije mogao sa potpunom sigurnošću identificirati.

Ove je godine El Melali postigao pet golova u osam nastupa, a najviše su ga kočile ozljede posljednje dvije godine. Ugovor je produžio do 2023. godine, ali pitanje je što će Angers napraviti s tim kad mu dođe kazna francuskog suda.

 

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

AngersMateo PavlovićFarid El Melali

Ostale Vijesti