St. Etienne golom u zadnjim sekundama izborio finale francuskog Kupa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.03.20. | 22:56

Preokret domaćina protiv neopreznog Rennesa.

Odigrana je i druga utakmica polufinala francuskog kupa u kojoj je St. Etienne golom u 94. minuti za 2:1 protiv Rennesa izborio finale Kupa protiv PSG-a.

Prvih pola sata smo gledali borbenu utakmicu bez prevelikih prilika s obje strane. Saliba u 32. minuti u pokušaju čišćenja lopte kasni te udara protivnika, a sudac Antony Gautier pokazuje na bijelu točku za goste. M'Baye Niang je preuzeo odgovornost i snažnim udarcem pod gredu pogodio za 0:1.

U 41. minuti Rennes je imao veliku priliku za potpuno šokirati domaćine, ali Damien da Silva glavom gađa malo preko grede. Kazna je uslijedila samo dvije minute kasnije kad Kolodziejczak sjajno ispraća centaršut Dionyja i s glavom s 11 metara pogađa neobranjivo za 1:1.

U drugom dijelu smo gledali presliku većine prvog poluvremena, do sučeve nadoknade smo vidjeli tek jednu ozbiljniju priliku, ali Niang nije imao dovoljno koncentracije i sreće realizirati je.

Međutim, kad su svi pomislili da utakmica ide u produžetke, domaćini su u 94. minuti odigrali brzi protunapad, Bouanga je dobio loptu na rubu kaznenog prostora te je pokušao lažnjakom prevariti protivnika, lopta mu je ostala malo iza leđa, ali je na nju naletio Boudebouz i iz prve je pospremio iza leđa nemoćnog Menndyja za 2:1 i prolaz St. Etiennea u finale kupa.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti