Sramota: Sudac napustio teren u pratnji policije (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.10.19. | 20:52

Nedolično ponašanje domaćina kojem nije mjesto na sportskim borilištima.

U Ivanbegovini se igrala utakmica Treće HNL jug između domaćeg Kamena i Splita, no utakmica je prekinuta u 74. minuti jer je domaća momčad ostala sa samo šest igrača.

RNK Split je poveo u 14. minuti golom Alvaraze, a domaćini su u 22. minuti vratili stvari na početak golom Bilića. Gosti su u 33. minuti golom Samca ponovno došli u vodstvo, a u 48. minuti Kelez postavlja pokazat će se konačnih 1:3.

No, sama utakmica i rezultat je pao u vodu s obzirom na grubu igru i nedolično ponašanje domaćina, za što ih je sudac Jurić nagradio s tri crvena kartona, a kako su se u 74. minuti ozlijedila dvojica Kamenovih igrača utakmica je bila prekinuta jer je domaća momčad ostala sa samo šestoricom na terenu.

Prvi crveni karton dobio je Karin već u 13. minuti, drugi Ćelić u 17., a Kljenak u 55. minuti zbog hvatanja suca za glavu uz repertoar psovki.

Utakmica je prekinuta, a nemile scene su se nastavile i nakon odsviranog kraja te je sudac Jurić Ivanbegovinu napustio uz pratnju velikog broja policajaca, što je vidljivo na videu koji je objavila popularna Facebook stranica Treća HNL jug.

Još jedan zanimljiv događaj zbio se u trećoj HNL jug. Naime, na utakmici između dubrovačkog GOŠK-a i Neretve pobjednički gol za 2:1 u 92. minuti postigao je vratar domaćih.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screenshot Facebook)

 


Tagovi

Treća HNL

Ostale Vijesti