Sprema se transfer stoljeća: Jako smo zainteresirani za dovođenje – Usaina Bolta!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.08.17. | 11:38

Poznati Jamajčanin mogao bi prijeći u engleskog drugoligaša.

Svjetskim javnim i medijskim prostorom kao munja je odjenula izjava predsjednika engleskog drugoligaša Burton Albiona Bena Robinsona kako ozbiljno razmišljaju o dovođenju najbržeg čovjeka svih vremena i jednog od najvećih sportaša ikada, Usaina Bolta!

30-godišnji Jamajčanin nedavno je u Londonu neslavno završio svoju inače senzacionalnu sprintersku karijeru. Bolt je poznat kao veliki zaljubljenik u nogomet i navijač Manchester Uniteda, a mnogo je puta izjavio kako bi se nakon atletske karijere volio okušati u nogometu.

„Iznimno smo zainteresirani za njegovo dovođenje. Ako ništa, jako je brz. Napravio je jako puno za svoj sport, a ako pogledate Adama Gemilija, koji je trčao štafetu 4 x 100, on je kao mlađi igrao nogomet“, rekao je za Sun Sports predsjednik Burtona, Ben Robinson.

Engleski drugoligaš, koji se u prošloj sezoni za dlaku spasio od ispadanja u treću ligu, od dovođenja Bolta najviše bi prosperirao u marketinškom aspektu.

Dakako, ovaj transfer je iznimno daleko od realizacije, a predsjednik Pivara je vjerojatno i dao ovu izjavu kako bi njegov klub dospio u svjetske medije, no bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi se jedan od najvećih atletičara uopće našao u iznimno snažnoj konkurenciji profesionalnog nogometa.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Usain Bolt

Ostale Vijesti