REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Sportski direktor Wolfsburga: “Niko ostaje trener”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.02.24. | 11:13

Prvaci Bundeslige iz 2009. imaju samo dvije pobjede u zadnjih 14 utakmica, a trenutim 11. mjestom su u dalekom zaostatku za plasmanom u Europu

Wolfsburg ostaje uz trenera Niku Kovača unatoč teškom nizu u Bundesligi s pet utakmica bez pobjede, rekao je u nedjelju sportski direktor Vukova Marcel Schäfer.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Wolfsburg je odigrao svoj četvrti remi zaredom, 2-2 protiv Hoffenheima, oba pogotka za domaće postigao je joker s klupe Lovro Majer. Na prvu bismo rekli, Niko je vjerovao Hrvatu, ali cinici bi dodali “zato što se preziva Majer”.

Prvaci Bundeslige iz 2009. imaju samo dvije pobjede u zadnjih 14 utakmica, a trenutim 11. mjestom su u dalekom zaostatku za plasmanom u Europu.

No, Schäfer je rekao da "Niko ostaje trener, sutra će na teren za treninge", te dodao da “klub planira završiti sezonu s Hrvatom i njegovim stožerom”.

Schäfer je odbacio glasine oko dolaska nekoliko trenera povezanih s poslom u Wolfsburgu. Kazao je kako je nedjeljna utakmica, u kojoj je Wolfsburg dvaput našao u zaostatku, pokazala da je "momčad živa".

Niko Kovač je, pak, izjavio:

"Mogu samo reći da sam u životu igrao mnogo finala - i mnoga od njih pobijedio."



Tagovi

Niko KovačWolfsburgBundesliga

Ostale Vijesti