Španjolci iskopali Danilove riječi koje se neće svidjeti Madridu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.04.15. | 20:01

Brazilac Danilo stići će u Real koncem ove sezone iz Porta, a 'Kraljevi' su za njegove usluge izdvojili 31,5 milijuna eura.

Real Madrid je vodio veliku bitku s Barcelonom ne bi li doveli u svoje redove desnog beka Porta, brazilskog nogometaša Danila. Dakako, vijest je to koja je znatno poremetila planove u Kataloniji, budući da im je Brazilac bio prva opcija za zamjenu Danija Alvesa.

Ne bi li vratili udarac koji im je nanio madridski klub, katalonski su novinari vrlo brzo iskopali prijašnje Danilove komentare na društvenim mrežama gdje se očite njegove simpatije prema Barceloni, najvećem madridskom rivalu.

Lijep timski nogomet igraju u Barceloni“, prije nekoliko je godina pisao Danilo.

Gledam Barcu i uživam, zaista lijepo igraju!“, riječi su Portugalca koji, kako kaže katalonski Sport, nikada nije skrivao privrženost momčadi s Camp Noua.

Španjolski Mundo Deportivo je prije dvije sezone pisao kako su za Barcelonu 'ranije' navijali Realovi Luka Modrić, Isco, ali Mesut Özil. Poznata je izjava Nijemca iz 2009. godina kada je za Bild rekao „Moj je san igrati za Barcelonu. To je klub za koji navijam“.

(Foto: Action Images, Screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

DaniloReal MadridPorto

Ostale Vijesti