Saša Miljević/Pixsell
Saša Miljević/Pixsell

Sopić: “Dok sam ja trener, Rijeka se neće skrivati iza rezultata! Treba reći, bili smo loši!”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 21:30

Unatoč pobjedi u Puli (0-2) Rijekin trener nije bio sasvim zadovoljan. Opet je iskreno priznao da je očekivao više

Željko Sopić primao je čestitke za još jednu pobjedu, Rijeka je prošla kroz Drosinu (0-2) i nastavila svoj fantastičan niz. Ali, nije on bio posve zadovoljan onime što je vidio.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Nimalo laka pobjeda, nisam zadovoljan prvim poluvremenom. Ušli smo prelabavo na njihovu agresiju. Dok sam ja trener Rijeke, nećemo se skrivati iza rezultata. U drugom poluvremenu smo bili bolji, tri boda se pišu, dečkima sam čestitao, skidam kapu.", rekao je Sopić i objasnio to svoje nezadovoljstvo.

"Neće puno trenera promiijeniti dva igrača na poluvremenu kad vodiš, kao što sam ja napravio. Nismo bili dobri! Ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, bili smo pasivni u duelima, nismo tražili dubinu. Dopustili smo im da nas tuku. Nedostajalo je viteštvo, oni su izašli visoko, ja im čestitam na tome što su prikazli domaći igrači. Uspjeli smo povesti 1-0 na Pjacinu kvalitetu, ne treba se sramiti, nismo bili dobri!"

Opet je prokomentirao i odličnu atmosferu u Puli.

"Žao mi je što nije bila otvorena istočna tribina, ne vidim animozitet, da dođu barem njihovi navijači. Nadam se da ćemo jednog dana doći do toga."

Ostao je bez Sellahija za utakmicu s Goricom zbog kartona.

"Imamo više igrača s dva žuta, nećemo se čistiti, kako dođe tako će biti. Imamo druge igrače."

Dinamo bi mogao pobjedom protiv Varaždina opet doći na minus dva?

"Ne gledam uopće Dinamo, samo sebe gledam. Odigrat ćemo jednu prijateljsku utakmicu u Mošćenićkoj Dragi i pripremamo se za Goricu."

Strijelac prvog gola Toni Fruk rekao je sljedeće:

"Jako zahtjevna utakmica, ušli su s puno prekršaja, čvrsto, ali uzeli smo po što smo došli i idemo kući s tri boda. Zabili smo na vrijeme prvi gol, s drugim potvrdili pobjedu. S golovima sam bio dosta u postu, nadam se da ću sad krenuti i s golovima. Gorica? Pokušat će na isti način kao Istra, ići će agresivno, ali pripremit ćemo se kao i za svaku drugu utakmicu." (T.N.)



Tagovi

HNK RijekaIstra 1961Željko SopićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti