Schreenshot Arenasport
Schreenshot Arenasport

Sofa 8.8, Gazzetta 'samo' 7: “To je oživljavanje pravog Vlašića”!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.11.23. | 11:49

Zlatko Dalić može biti zadovoljan nakon nadmetanja dvaju hrvatskih reprezentativaca u ponedjeljak navečer u Torinu

Dok se u utorak Milano priprema za gostovanje dolazak Mbappea s PSG-om, a Rim Ivanušeca s Feyenoordom, nije zgorega baciti oko na 16. stranicu tiskanog idanja La Gazzettu dello Sport i ocjena utakmice Torino – Sassuolo odigrane u ponedjeljak navečer.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad Ivana Jurića pobijedila je 2-1 pred 17.698 gledatelja, pobjedonosni pogodak postigao je Nikola Vlašić, koji je ušao s klupe umjesto ozljeđenog Riccija već u 9. minuti, a mrežu zatresao u 68. Nakon 169 dana, jer 21. svibnja je 26-godišnji Splićanin zabio Fiorentini.

Trenera Jurića je izvjestitelj Gazzette ocijenio ‘sedmicom’, naglasivši da mu je momčad “puna taktičkog i atletskog rasta, ali i lijepe igre” te “pobijedio je s dvojicom napadača i na pravoj je cesti”.

Nikola Vlašić nije igrač utakmice, to je desni stoper u 3-4-1-2 Adrien Tameze, koji je drugi najbolje ocijenjen po Sofi (8.2), koja je Niksija vrednovala najviše (8.8), no talijanski novinar je hrvatskom reprezentativcu dao ocjenu 7 uz opasku “dobar centaršut za Zapatu, nekoliko zanimljivih ideja u sredini terena, a potom oslobađajući gol; to je oživljavanje pravog Vlašića”.

U postavi gostiju kapetan Martin Erlić je ocijenjen ‘šesticom’ (po Sofi 7.1), uz opasku “skoro uvijek tamo gdje je bio Zapata, uspijevao ga ometati i nekako zadržati”.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenapsort).

Sve u svemu, Zlatko Dalić i njegov stožer mogu biti zadovoljni dvojicom Varenih.


(nl)


Tagovi

Nikola VlašićTorinoIvan JurićSerie AMartin ErlićSassuolo

Ostale Vijesti