Službeno: Real Madrid prodao mladog stopera za tri milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.06.20. | 15:29

Mladi Španjolac nije mogao do minutaže na Santiago Bernabeuu.

Madridski Real na svojim je službenim stranicama objavio prodaju mladog igrača u redove Valladolida.

Riječ je o djetetu Kraljevskog kluba, Javiju Sanchezu, koji je na Santiago Bernabeu stigao kao osmogodišnjak. Probijao se ovaj stoper kroz mlađe slekcije Los Blancosa, u B momčadi je bio standardan posljednje dvije sezone, da bi prošlog ljeta otišao na posudbu u Valladolid.

Nažalost, 23-godišnji Sanchez po dolasku u novi klub zadobio je ozljedu gležnja zbog koje je izbivao s travnjaka gotovo pola godine, točnije pet mjeseci te se travnjacima vratio tek u siječnju.

Iz tog razloga skupio je tek dvije minute u službenoj utakmici za Valladolid, ali klub u djelomičnom vlasništvu Ronalda Nazarija de Lime nije se libio otkupiti ga. Real Madrid je objavio da je Sanchez novi igrač Valladolida, a Transfermarkt izvještava da cijena transfera iznosi tri milijuna eura.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Comunicado Oficial: Javi Sánchez.<a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadrid</a></p>&mdash; Real Madrid C.F.(@realmadrid) <a href="https://twitter.com/realmadrid/status/1272845967570722816?ref_src=twsrc%5Etfw">June 16, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Javi SanchezValladolid

Ostale Vijesti