Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Službeno: Bivši napadač Rijeke nakon odlične sezone u susjedstvu zaradio angažman u Aziji

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.04.21. | 12:50

Njegov učinak ove sezone u Europi je tri utakmice i tri gola.

Josip Ivančić više nije član Zrinjskog iz Mostara, potvrdili su iz kluba na svojim društvenim mrežama.

Bivši napadač Zadra i Rijeke postao je Plemić u ljeto 2020. godine kad je kao slobodan igrač stigao iz rumunjske Chindije, a ranije je još igrao za Atyrau iz Kazahstana, Sheriff iz Moldove, Koper iz Slovenije i tri različita izraelska kluba – Ashdod, Hapoel Haifu i Ashkelon.

Iako je u Zrinjskom imao dobar status te je bio redovan član udarnih 11, Ivančić je dobio ponudu iz Azije, točnije Malezije, koju nije mogao odbiti. Iz Zrinjskog odlazi kao slobodan igrač budući da mu u klubu nisu htjeli stvarati nikakve probleme budući da je svojim pristupom, profesionalizmom, a u konačnici i dobrim igrama to i zaslužio.

Za Plemiće je skupio ukupno 23 službena nastupa, postigao je osam pogodaka, a svakako je najvažniji bio onaj protiv Olimpije s kojim je njegova momčad osigurala prolaz u daljnju fazu kvalifikacija za Europsku ligu.

Ivančić je u 1. HNL skupio 104 nastupa i 17 pogodaka, a dosad je u karijeri u dva navrata osvajao trofeje – prvenstvo Moldove sa Sheriffom u sezoni 15/16 te Izraelski kup s Hapoel Haifom u sezoni 17/18.


Tagovi

Josip IvančićZrinjskiHNK Rijekanogometni transferitransferiMalezija

Ostale Vijesti