Foto: Bayern Official
Foto: Bayern Official

Službeno: Bayern doveo talentiranog hrvatskog stopera!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.05.23. | 14:25

Altintop ga je nahvalio, a potpisao je ugovor na 3+1 godinu.

Ono što je Germanijak prvi najavio, sad je i službeno potvrđeno – Ljubo Puljić je novi igrač Bayerna! Bavarski gigant će za stopera Osijeka uplatiti 2.8 milijuna eura za stasitog braniča Bijelo-plavih koji je transfer realizirao točno na svoj 16. rođendan.

Puljić je rođeni Vinkovčanin, igrao je za Cibaliju, ali je posljednjih pet i pol godina proveo u Gradskom vrtu. Za njegovim su uslugama bili zainteresirani Juventus, Barcelona i BVB, ali su Bavarci bili najkonkretniji.

„Ljubo je snažan branič s čvrstim pristupom. Ima odličan mentalitet i uvijek daje sve od sebe na terenu za svoju momčad. Osim toga, ima odličan karakter. Jako smo zadovoljni što je naš skautski tim oko planera momčadi Floriana Zahna uspio provesti ovu promjenu s velikom snagom i što se Ljubo seli u kampus“, rekao je Halil Altintop za klupske stranice.

Inače, u Bayernovoj akademiji igraju Antonio Tikvić (19), Lovro Zvonarek (18), Luka Klanac (17), Roko Mijatović (15) i Leon Klanac (16), dok su u prvoj momčadi Josip Stanišić (23) i Gabriel Vidović (19).


Tagovi

Halil AltintopBayern junioriBayernOsijekNK OsijekLjubo Puljić

Ostale Vijesti