Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Osijek prodao kadetskog reprezentativca Bayernu za 2,8 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.05.23. | 11:17

Mladi stoper u srijedu navršava 16 godina, tada se očekuje službena objava

Pomalo senzacionalna vijest dolazi nam iz Njemačke. Kako doznaje Germanijak, Bayern je doveo Ljubu Puljića iz Osijeka za oko 2,8 milijuna eura!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o stoperu kadetske momčadi Bijelo-plavih, prvaka Hrvatske za ovu sezonu, koji je odigrao i tri utakmice za juniore, a dakako i hrvatskom U17 reprezentativcu, rođenom Vinkovčaninu, poniklom u Cibaliji, koji će u srijedu 31. svibnja navršiti 16 godina te će tada bavarski div moći objaviti završetak ovog posla.

Prema informacijama koje imamo, htjeli su ga još Barcelona, Borussia Dortmund I Juventus, ali odlučio se za Bayern.

Nije Puljić prvi član šampionske Osijekove generacije koji se prodao, jer prošlezime je na posudbu u Romu otišao Sergej Levak, ovog ljeta bi trebao biti otkupljen, s bonusima za 1,7 milijuna eura. Zanimljivo, Levak i Puljić bili su jedini strijelci za Hrvatsku U17 reprezentaciju na nedavnom Euru u Mađarskoj.

Inače, dosad je rekordna kupnja nekog igrača tog uzrasta bila 2 milijuna eura, za koliko je Red Bull Salzburg kupio Rocca Žikovića iz Istre 1961. (al, G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Osijek kadetihrvatska U17 nogometna reprezentacijaBayernBayern IIBayern junioriLjubo PuljićSergej LevakGermanijak transferitransferi

Ostale Vijesti