Službeno: Ancelotti doveo peto pojačanje za gotovo 30 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.10.20. | 10:40

Toffeesi su se konačno uozbiljili.

Nakon što je ovog ljeta napravio pravi mali remont, Carlo Ancelotti je u Everton uspio dovesti i peto pojačanje kojim planira ostati u vrhu Premiershipa.

Trenutno vodeća momčad engleskog prvenstva za 25 milijuna eura dovela je Allana iz Napolija, tri milijuna manje plaćeno je Watfordu za Abdoulayea Doucourea, dok je mladi lijevi bek Marseillea Niels Nkounkou doveden za nepunih 300 tisuća eura.

Ipak, najvrijedniji posao Toffeesa jest posudba Jamesa Rodrigueza koji je u četiri nastupa na Otoku upisao tri gola i dvije asistencije i bivao najboljim i najopasnijim igračem kluba s Goodisona. S obzirom da se suradnja Kolumbijca s Dominicom Calvert-Lewinom pokazala do sada praktički savršenom, postalo je jasno da liverpoolskoj momčadi nedostaje još jedno pojačanej u obrani kako bi ostalo u vrhu Premier lige.

Uprava Evertona se pobrinula za to posljednjeg dana prijelaznog roka te je za 27 i pol milijuna eura doveden Ben Godfrey, engleski U21 reprezentativac koji je stigao iz Norwicha. Pokriva obje stoperske pozicije, a može zaigrati i na mjestu defenzivnog veznjaka.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">It’s good news for the Blues…<a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeGodfrey?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeGodfrey</a> <a href="https://t.co/ZhcGTRyMXk">pic.twitter.com/ZhcGTRyMXk</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/1313026146355814401?ref_src=twsrc%5Etfw">October 5, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Carlo AncelottiBen Godfrey

Ostale Vijesti