Senzacija druge lige ima 16 godina i odbila je unosnu ponudu iz Premiershipa!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.03.17. | 12:37

Ime koje svakako treba upamtiti je ono 16-godišnje senzacije Fulhama, Ryana Sessegnona.

Ryan Sessegnon bilježi ove sezone sjajne nastupe za Fulham i prometnuo se u glavnu zvijezdu svoje momčadi, koju ne želi napustiti. 16-godišnjak je poručio kako želi pomoći svom klubu da se vrati u Premiership te naglasio kako je sretan na Craven Cottageu. Ne opterećuje se interesom velikih momčadi poput Manchester Uniteda, Chelseaja, Manchester Cityja, Arsenala, Liverpoola i Tottenhama, koji su navodno pokazali interes za njega, otkako se izborio za mjesto u seniorskoj momčadi.

Najkonkretniji je bio Liverpool, koji je za njega ponudio 10 milijuna funti. No, Sessegnon je jasno dao do znanja kako nema namjeru tako skoro napustiti Fulham.

Ambicija mi je biti najbolji što mogu. Igrač sam Fulhama, ovo je moj klub i uživam ovdje“, rekao je Sessegnon, dodajući:

Sjajno je što sam dobio priliku ove sezone. Želim pomoći svojoj momčadi da izbori promociju u Premiership, gdje joj je i mjesto. Ne obraćam previše pažnje medijskim nagađanjima. Fokusiran sam samo na jedan posao, a to je igranje za Fulham“.

Ne krije da je jako sretan.

Moram reći da sam iznenađen koliko sam mnogo utakmica odigrao za prvu momčad sa svojih 16 godina. Bilo je fantastično do sada i želim samo tako nastaviti. Prvo sam si postavio cilj pet do deset utakmica ali samo se nastavilo i sada sam sve više član momčadi i želim tako nastaviti“.

Ove sezone je postigao šest golova i ubilježio tri asistencije u svim natjecanjima za Fulham, čiju je nogometnu školu prošao. Trenutno je najmlađi igrač u Championshipu ove sezone.

Fulham je na sedmom mjestu engleske druge lige nakon 38 kola sa 61 bodom, samo jednim manje od mjesta koje osigurava playoff.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Zofz34z7hkY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti