DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Šefovska povišica: Brozović potpisuje novi ugovor, poznato koliko će zarađivati

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 08:49

Odmah postaje jedan od najplaćenijih hrvatskih sportaša.

Manchester United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, PSG… Sve su to klubovi koji su u jednom trenutku bili itekako zainteresirani za dovođenjem hrvatskog reprezentativca koji je već godinama okosnica igre milanskog Intera. Iako mu sve te priče zasigurno gode, Brozović je vjeran Interu, u Italiji i Milanu se osjeća dobro i nije netko tko pošto – poto želi napustiti klub.

Prošle je sezone Inter osvojio svoj prvi Scudetto nakon 10 godina posta. Bespredmetno je naglašavati koliko je Brozović bio važan faktor u igri Antonia Contea, a njegove dobre igre navele su upravu kluba, usprkos tome što je Conte bivši, da Hrvatu ponude novi, poboljšani ugovor.

Brozović je dosad zarađivao 3.8 milijuna eura po sezoni uz bonuse, dok bi ona prema najnovijim informacijama trebala biti puno veća. Naime, Schira piše kako je uprava Nerazzurra pripremila novi trogodišnji ugovor za Epic Broza s kojim bi on godišnje zarađivao između 5.5 i 6 milijuna eura.

Naravno, odlaskom Lukakua u Chelsea jasno je kako novaca ne nedostaje, a kako se ne bi dogodio još jedan takav slučaj uprava će onim 'važnijim' igračima vjerojatno ponuditi nove ugovore. Lautaro, kojeg je navodno već zakapario Tottenham ako njihova zvijezda Harry Kane postane novi Građanin, prvi je u redu za ostvarenje takvog scenarija, a isto bi se moglo dogoditi i u slučaju Nicola Barelle i Milana Škriniara.

Belgijski stroj za golove vratio se na Stamford Bridge, a iako su ostali bez svoje prvog napadača, Inter sad kreće – u ofenzivu!

Novi ugovori, vjerojatno još pokoja prodaja, a onda kreće i kupovina. Hector Bellerin i Moise Kean dva su imena koja se najčešće spominju u kontekstu mogućih dolazaka, dok bi Inzaghi volio sa sobom iz Lazija povući Sergeja Milinkovića Savića.

Ferragosto traje, ali čelni ljudi Intera ne odmaraju Jadranom, već punom parom rade.



Tagovi

Epic BrozoMarcelo BrozovićInterugovor

Ostale Vijesti