REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

SASTAVI (Meksiko – Poljska): Ochoa među vratnicama pokušava zaustaviti Lewandowskog

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.11.22. | 16:15

Dvoboj počinje od 17 sati uz izravni prijenos na HRT-u

Sad kad su spoznali što može Saudijska Arabija u skupini C, na remi će teško pristati Meksiko i Poljska. Dvije podjednake reprezentacije ove skupine kojima se predviđala borba za drugo mjesto u skupini već sad mogu osigurati prednost ispred favorizirane Argentine u skupini C.

Druga utakmica ove skupine između Meksika i Poljske igra se na stadionu 974 u Dohi. Kroz povijest su se ove dvije reprezentacije susretale dva puta, a Poljska je jednom slavila dok su jednom remizirali. Dvoboj počinje od 17 sati uz izravni prijenos na HRT-u.

Meksički izbornik odlučio se u Katar povesti iskusniju momčad pa od prve minute danas brani Ochoa od kojeg se očekuju obrane kao i na prijašnjim Mundijalima. U napadu neće biti Chicharita kojeg je izostavio Tata Martino s popisa, ali zaprijetit će Szczesnyju trozubac Vega, Martin i Lozano.

Poljake će po prve bodove povesti danas kapetan Robert Lewandowski od prve minute, a izbornik Czeslaw Michniewicz odlučio se na svoj standardni pristup s trojicom u zadnjoj liniji.

Meksiko (4-3-3): Ochoa – Montes, Moreno, Sanchez, Gallardo – Alvarez, Herrera, Chavez – Vega, Martin, Lozano

Poljska (5-3-2): Szczesny – Cash, Kiwior, Glik, Bereszynski, Zalewski – Krychowiak, Kaminski, Szymanski – Lewandowski, Zelinski



Tagovi

MeksikoPoljskapoljska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti