REUTERS/Hamad I Mohammed
REUTERS/Hamad I Mohammed

SASTAVI (Argentina – Australija): Papu Gomez i Julian Alvarez uz Messija u napadu, Fran Karačić na klupi Socceroosa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.12.22. | 18:47

Utakmica se igra na Ahmad bin Ali stadionu od 20 sati

Večeras od 20 sati na Ahmad bin Ali stadionu u Ar-Rayyanu Argentinci će bučnom podrškom svojih fanatičnih navijača imati ulogu ozbiljnog favorita protiv Australaca. I dobra je stvar što su i jedni i drugi zdravi. No, shvate li Scalonijevi igrači utakmicu olako kao protiv Saudijske Arabije, simpatični Socceroosi će objeručke uzeti ponuđeno. Bez ikakvog omalovažavanja Australije, u ovoj utakmici će sve ovisiti o raspoloženju Messija i društva.

Sudac utakmice je Poljak Szymon Marciniak (Bjeličin 'prijatelj', sjetit će se pomni pratitelji nogometnih zbivanja), a treneri su se odlučili za sljedeće postave:

Dakle, ozlijeđeni Angel Di Maria kod Argentinaca počinje s klupe, vjerojatno neće ni ulaziti, a uz Messija su u napadu Papu Gomez i Julian Alvarez.

Australci u očekivanih 4-4-2, spremni za čvrsti blok i kontre.

Argentina (4-3-1-2): E. Martinez – Molina, Romero, Otamendi, Acuña – De Paul, E. Fernandez, Mac Allister – Messi – Papu Gomez, J. Alvarez. Izbornik: Lionel Scaloni

Australija (4-4-2): Ryan – Degenek, Souttar, Rowles, Behich – Leckie, Mooy, Irvine, Baccus – McGree, Duke. Izbornik: Graham Arnold



Tagovi

Argentinska nogometna reprezentacijaAustralska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti