Sassuolo se preokretom na Olimpicu protiv blijedog Lazija vratio u utrku za Europu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.07.20. | 19:46

Rimski klub posustaje u završnici prvenstva.

Odigrana je prva utakmica 32. kola talijanske Serie A u kojoj je Sassuolo na Olimpicu preokretom slavio protiv Lazija rezultatom 1:2.

Gostujuća momčad je tokom cijelog susreta bila bolja momčad. U 9. minuti su umalo oplodili svoju bolju igru, ali je sudac Di Bello opravdano poništio gol Raspadorija zbog zaleđa.

Tračak nade za danas blijedi Lazio dogodio se u 33. minuti kad je Lazzari fenomenalno prošao po desnoj strani i u kaznenom prostoru pronašao Alberta, koji uz malo problema pogađa za 1:0.

 

 

Do kraja poluvremena smo vidjeli još jednu priliku gostiju, ali se rezultat nije mijenjao te se na pauzu otišlo s minimalnom prednošću domaćina.

U drugom dijelu smo gledali presliku prvog i dominaciju gostiju s tek ponekim bljeskom domaćina. U 52. minuti Raspadoriju nitko nije mogao poništiti gol te se gosti vraćaju iz rezultatskog minusa. Gosti su iskoristili poigravanje domaćeg veznjaka te brzom akcijom od dva tri dodra poravnali rezultat.

 

 

Sassuolo je i nakon gola nastavio dominirati tražeći sva tri boda. Imali su gosti par prilika, ali lopta nije htjela u gol. Sve do prve minute sučeve nadoknade kad je nakon kornera i gužve u kaznenom prostoru Ferrai sjajno pronašao samog Caputoa za preokret 1:2.

Pobjednički pogodak pogledajte OVDJE.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Alberto Lingria/Reuters)

 


Ostale Vijesti