Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Rudeš se oglasio i ogradio: “To nije odluka kluba, već naputak Policijske uprave Zagrebačke”

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.09.23. | 21:36

Domaćin smiruje tenzije pred 'gradski derbi'

Nogometni klub Rudeš je posljednjih dana prilično aktivan kad je riječ o priopćenjima (odnosno dopisima) za medije. Prvo su se osvrnuli na poraz od Lokomotive te su istaknuli kako su Lokosi do jedinog pogotka na utakmici došli nakon neposotjećeg prkršaja (isto je potvrdio i Mario Strahonja, sudački ekspert u HRT-ovoj emisiji Stadion), da bi onda osvrnuli i na medijska pisanja o tome kako na utakmici Rudeš – Dinamo na centralnu tribinu stadiona u Kranjčevićevoj neće moći ući s obilježjima Dinama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Priopćenje (dopis) kluba objavljeno na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti:

“Ponukani napisima o 'čudnoj odluci' NK Rudeša, kako se na zapadnu tribinu stadiona u Kranjčevićevoj, odnosno tzv. domaćoj tribini, na utakmicu protiv GNK Dinama neće moći doći s obilježjima gostujućeg kluba, moramo se ograditi i naglasiti kako to nije odluka kluba, već naputak Policijske uprave Zagrebačke. Naravno, odluka PUZ-a sigurno je donesena iz sigurnosnih razloga te utemeljena na iskustvu djelatnika iste.

Ovim putem, a s obzirom na to da je boja NK Rudeša plava, jasno stavljamo do znanja da protiv plavih majica, košulja i jakni nemamo ništa. Dapače, dobrodošla su na tzv. domaću tribinu.”

Utakmica Rudeš – Dinamo igra se u nedjelju, 24.rujna, s početkom u 19.15 sati.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoNK RudešRudešHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti