Reuters
Reuters

Romano tvrdi: Bilić glavni kandidat za klupu Ukrajine

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.04.23. | 18:41

Očito kako se hrvatski stručnjak neće dugo zadržati na burzi

Izgleda kako se Slaven Bilić neće predugo zadržati na birou – kako javlja uvijek poslovično dobro upućeni nogometni insajder Fabrizio Romano, hrvatski trener favorit je za preuzimanje ukrajinske reprezentacije.

Romano ističe kako bi se uskoro trebali obaviti razgovori između Bilića i Ukrajinaca, koji ga, usput rečeno, jako cijene i koji bi ga rado vidjeli na svojoj klupi.

Inače, ulogu v.d.-a izbornika Ukrajine trenutno vrši Ruslan Rotan, dok je Bilić prije mjesec dana dobio otkaz u Watfordu i to samo pola godine nakon potpisivanja ugovora.

Biliću u prilog nisu ušle brojne ozljede važnih igrača, a presudila mu je serija blijedih rezultata slijedom kojih je Watford ostavio na devetom mjestu, daleko od borbe za mjesta koja vode u Premier ligu.

Sada tek treba vidjeti ima li hrvatski stručnjak uopće izborničke ambicije, a to bi mu bio prvi izbornički posao nakon Hrvatske od koje se rastao 2012. godine. Nakon toga je vodio moskovski Lokomotiv, Beşiktaş, West Ham, Al-Ittihad, WBA, Beijing Guoan i spomenuti Watford. (pz)


Tagovi

Slaven BilićUkrajinska nogometna reprezentacijaFabrizio Romano

Ostale Vijesti