Foto: Action Images
Foto: Action Images

Renato Sanches već na zimu u Premiershipu?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 19:47

Odlične partije u dresu Lille nisu prošle nezamijećeno.

Nakon tri godine "bačene u vjetar" - dvije u Bayernu i jednu u Swanseaju - najveće otkriće Eura 2016. godine Renato Sanches konačno je pronašao momčad gdje bi mogao u miru razviti svoj neupitan talent.

Prošlog ljeta u transferu vrijednom 20 milijuna eura Allianz Arenu zamijenio je sjeverom Francuske. Mlada momčad Lillea odlično je okruženje za 23-godišnjeg veznjaka, a to se pokazalo u ovih nešto više od godinu dana gdje je Portugalac ugrabio startnu poziciju i nerijetko bio jedan od glavnih motora u veznom redu.

Ove sezone u osam prvenstvenih nastupa upisao je jedan gol u Ligue 1 i zaradio prosječnu ocjenu 6,98 prema specijaliziranom statističkom portalu Who Scored, a bio je i starter u razmontiravanju Milana na San Siru (0:3).

Iz svega navedenog nije čudna informacija koju je plasirao talijanski Calciomercato, a oni tvrde da bi ove zime Sanchesa u svoje redove mogao dovesti Wolverhampton.

To također ne čudi, s obzirom da je klub s Molineuxa poznat kao "portugalska kolonija" i bazen koji crpi svoje igrače iz fonda igrača koji su pod kišobranom menadžerske agencije Gestifute, odnosno super-agenta Jorgea Mendesa.

Koliko ima istine u ovim napisima Calciomercata tek nam slijedi vidjeti, ali cijena od 20 milijuna eura - koliko je Sanches procjenjen na Transfermarkt - ne čini se kao nemoguća investicija Wolvesa.


Tagovi

Renato Sanches

Ostale Vijesti