Jia Haocheng/XINHUA
Jia Haocheng/XINHUA

Regragui: "Nije nam sudac kriv. Hrvatska je bila bolja"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 20:14

Izbornik Maroka racionalno je prokomentirao utakmicu za treće mjesto u kojoj je Hrvatska bila bolja 2:1

“Hrvatska je zaslužila treće mjesto. Razlika je bila između nas i njih, bili su bolji”, rekao je izbornik Maroka nakon utakmice. Djelovao je razočarano, ali ponosno.

“Kada se sutra probudimo, postat ćemo svjesni što smo napravili i kakav je ovo rezultat. Ovo je sjajna slika našeg nogometa. Čestitam još jednom Hrvatskoj, igrali su odlično”, naglasio je Walid Regragui.

Upitan za neke posebne trenutke koje će pamtiti s Mundijala, Regragui je rekao da ih je bilo puno, ali da će u posebnom pamćenju ostati prizori s marokanskih ulica, bodrenje kralja koji je izašao s navijačima na ulice.

“Sjećat ću se zajedništva”.

Na koncu su njegovi igrači opkolili suca…

“Uvijek ste u porazu razočarani. Mislim da moramo pokazati poštovanje za suca jer nije način nas iz Maroka da poraz pripisujemo sucu”.

Regragui je naglasio kako je na turniru dva puta igrao s Hrvatskom koja je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu. Protiv Španjolske, Portugala, Belgije

“Napredujemo i naš je san jednom doći kući sa zlatom. Puno smo naučili. Izgubili smo utakmicu na malim detaljima, a večeras smo vidjeli koja je razlika između afričkog i europskog nogometa. Detalji, koje je Hrvatska iskoristila. Da je netko rekao da će Maroko biti četvrti na svijetu, nitko ne bi vjerovao. Jeste li svjesni što to znači za našu zemlju? Imamo odličnu generaciju i veselim se sljedećem Svjetskom prvenstvu. Hvala svima, živjela Afrika”, zaključio je izbornik Maroka.



Tagovi

marokanska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaKatar 2022Katar

Ostale Vijesti