REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Regragui: "Hrvatska je među najboljima na SP-u, a nama je i ovo već povijest"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 21:53

Izbornik Maroka je iskreno govorio o onome što ga sutra očekuje

Unatoč porazu u srijedu navečer u polufinalu protiv Francuske , Marokanci su se s ponosom vratili na svoje povijesno putovanje, a sutra će Hrvatskoj stajati na putu do bronce u utakmici koja se igra od 16 sati.

"Maroko možda nije došao do finala Svjetskog prvenstva, ali igrači i navijači mogu biti ponosni nakon odigranih sedam utakmica", rekao je u petak izbornik Walid Regragui.

“Razumijem da je važno završiti treći, a ne četvrti, ali ono čega se sjećam jest da nismo stigli do finala. Željeli smo igrati finale u nedjelju, a ne igrati sutra. Ali rekao sam svojim igračima da je to naša sedma utakmica na Svjetskom prvenstvu. Da ste ranije navijaču Maroka rekli da ćemo 17. prosinca igrati sedmu utakmicu, bili bi ponosni."

Regragui je imao riječ i za Hrvatsku, s kojom su se Atlas Lionsi već susreli u skupini, a ponovno će igrati u subotu u utakmici za 3. mjesto.

“Znali smo da će Hrvatska biti jedna od najboljih momčadi na natjecanju. Nakon prve utakmice znali smo da je jako dobra. Mnogi ljudi su rekli da je Hrvatska pri kraju svog ciklusa i da će se boriti. Hrvatska je zapela jer nije pobijedila autsajdera Maroko, ali obje su momčadi na kraju stigle do polufinala."

(eg)






Tagovi

marokanska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti