Realovac se već oprostio od suigrača, potpisuje za engleskog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.01.19. | 18:03

Očekivan potez.

Kako prenosi španjolski list Sport, vratar Real Madrida, Keylor Navas, već se oprostio od svojih suigrača i odlazi u Englesku.

Kostarikanac je dolaskom Thibauta Courtoisa iz Chelseaja pao u drugi plan. U početku je bivši trener Julen Lopetegui radio 'rošade' s dva vrhunska golmana, pretpostavljajući 32-godišnjeg golmana Belgijcu u kup-utakmicama, ali dolaskom Santiaga Solarija na mjesto trenera Kraljevskog kluba, Courtois je postao neprikosnovena 'jedinica' u svim natjecanjima.

Iz tog razloga, Navas je odlučio dignuti sidro. Prema pisanju Sporta, osim što se oprostio od suigrača, saznalo se i koja će mu biti sljedeća destinacija. Ako je vjerovati navedenom španjolskom mediju, trostruki osvajač Lige prvaka s Realom preselit će u redove Arsenala. Topnici će za njegove usluge isplatiti 16 milijuna eura.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Sport: Keylor Navas has already told his teammates goodbye. He will leave Real Madrid this month. Arsenal will sign him for €16 million. <a href="https://t.co/E9bo39fcD0">pic.twitter.com/E9bo39fcD0</a></p>&mdash; RMadridHome (@RMadridHome_) <a href="https://twitter.com/RMadridHome_/status/1080451330207039489?ref_src=twsrc%5Etfw">January 2, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Keylor Navas

Ostale Vijesti