Real Sociedad nanio prvi poraz Atleticu, Villarreal se prošetao Leganeseom

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.09.19. | 21:20

Madriđani prekinuli savršen niz.

Odigrane su dvije popodnevne utakmice četvrtog kola španjolske Primere.

Villarreal je pobjedom u gostima protiv Leganesea rezultatom 0:3 došao do prve pobjede u sezoni. Gosti su u 26. minuti preko Morena došli u vodstvo 0:1. Cazorla je fenomenalnom loptom u prostor pronašao Morena, koji sjajnim udarcem matira Soriana.

U 39. minuti Villerreal povećava vodstvo na 2:0. Gosti su odigrali odličan protunapad, Iborra je ostavio loptu za Quintilla, koji je poslao oštru loptu u peterac domaćih, a Silva nespretnom reakcijom sprema loptu u vlastitu mrežu. U samom, finišu utakmice, Moreno postavlja konačnih 0:3.

Real Sociedad je na svom terenu svladao favorizirani Atletico Madrid rezultatom 2:0. domaćini su u prvom poluvremenu bili konkretnija momčad, no na odmor se otišlo početnim rezultatom.

Na početku drugog poluvremena gosti su preko Joaoa Felixa imali sjajnu priliku, ali se rezultat nije mijenjao. No, u 58. minuti domaćini napokon naplaćuju svoju igru i zabijaju gol za vodstvo. Merino je prošao po lijevoj strani te preciznim dodavanjem uposlio Odegaarda, a norveško čudo od djeteta se sjajno oslobodio i preciznim udarcem svladao Oblaka za 1:0.

Samo tri minute kasnije Monreal koristi gužvu u peterci i postavlja konačan rezultat 2:0.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Martin OdegaardJoao Felix

Ostale Vijesti