Real potpisao Danila za 31,5 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.04.15. | 09:02

Iako je prvi april pa su šale uobičajene na današnji dan, posljednjeg dana mjesec ožujka potvrđeno je da je Real Madrid zgotovio posao dovođenja brazilskog reprezentativca Danila iz redova Porta.

23-godišnji desni bek priključit će se 'Kraljevima' na ljeto, a potpisao je šestogodišnji ugovor do 30. lipnja 2021. godine.

Real ga je platio Portu 31,5 milijuna eura, čime je postao najskuplji branič u povijesti Reala jer je nadmašio Pepa i Coentraa koji su koštali 30 te Ramosa kojeg su 'Kraljevi' platili 27 milijuna eura.

Danilo je od dolaska u Portugala iz Santosa 2011. godine osvojio dva naslova u prvenstvu, a može igrati i u veznoj liniji. Ove sezone je pomogao Portu da se domogne četvrtfinala Lige prvaka, a postigao i jedan pogodak za Porto. Portugalskog predstavnika u četvrtfinalu očekuje minhenski Bayern.

Ako ga uspije svladati, Danilo bi u polufinalu mogao zaigrati protiv svog budućeg kluba - Real Madrida, naravno, ako 'Kraljevi' izbace gradskog rivala - Atletico Madrid.

Danilo je zabilježio 13 nastupa za brazilsku reprezentaciju do sada, a za njegove su usluge bili zainteresirani Manchester United i Barcelona.

Vijest o transferu potvrdila su oba kluba na svojim službenim stranicama.

 

 

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

DaniloReal MadridPorto

Ostale Vijesti