Xin Yuewei/XINHUA
Xin Yuewei/XINHUA

Real Madrid želi da se Luka Modrić oprosti od reprezentacije!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.03.23. | 12:31

Žele da napravi isto što su prije njega napravili Toni Kroos i Karim Benzema.

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, Luka Modrić, još uvijek nije dogovorio nastavak suradnje s madridskim Realom. Maestro bi za svega tri mjeseca mogao postati slobodan igrač, a iako je ove sezone, usprkos poznim igračkim godinama, dokazao kako je i dalje u stanju odlučivati utakmice na najvišoj razini, dogovor između njega i Kraljevske momčadi glede nastavka suradnje i dalje nije postignut.

U Madridu su, navodno, nezadovoljni činjenicom da se Luka Modrić nije odlučio oprostiti od reprezentacije nakon osvajanja svjetske bronce na SP-u u Kataru. Izbornik Zlatko Dalić nebrojeno je puta isticao da će Modrić biti dio reprezentacije sve dok on to želi pa se tako ime kapetana našlo i na posljednjem popisu za nadolazeće oglede protiv Walesa i Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024.

Neki španjolski mediji navode kako su u Real Madridu očekivali da će se Modrić 'ugledati' na Tonija Kroosa i Karima Benzemu koji su se oprostili od reprezentacije te da zbog toga i dalje nisu sigurni hoće li s Maestrom produljiti suradnju. Podsjetimo, Vatrene ovog lipnja očekuju utakmice u Ligi nacija, Hrvatska će polufinalni ogled odigrati protiv Nizozemske, dok bi se u slučaju pobjede u finalu sastali s boljim iz ogleda Španjolske i Italije.

Modrić je ove sezone u svim natjecanjima skupio 34 nastupa, šest pogodaka i pet asistencija, a iako je Carlo Ancelotti nedavno potvrdio kako se na temu produljenja ugovora 'razgovara', konkretnih pomaka i dalje nema.

U slučaju da do dogovora ne dođe, za Modrića će sigurno stići nekoliko ponuda iz Europe, SAD-a i Azije, s tim da se najviše spominje moguće ujedinjenje njega i Cristiana Ronalda u Al-Nassru. Što će se u konačnici dogoditi, zasad je nemoguće predvidjeti, ali igrača kao što je Maestro čak se ni u Real Madridu neće moći tek tako zamijeniti…



Tagovi

Real MadridLuka ModrićHNSHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti