REUTERS/Peter Nicholls
REUTERS/Peter Nicholls

Raspucanom Crystal Palaceu nedostižna prednost Čekićara, Vlašić ušao u drugom poluvremenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.01.22. | 20:48

Domaći su šutirali sa svih strana, ali realizacija ih je krenula tek pred kraj

Crystal Palace je u 21. kolu Premier lige poražen kod kuće od West Hama s 2:3. Domaća momčad imala je terensku inicijativu, ali gosti su bili precizniji. Pokušavali su nogometaši Crystal Palacea iz svih pozicija, ali krenulo ih je tek pred kraj susreta kad je bilo kasno. West Ham je utakmicu riješio u prvom dijelu.

Prvi gol pao je nakon sjajne akcije West Hama. Kružili su po polovici domaćih, a onda je precizan ubačaj Benrahme pokupio u petercu Antonio i zabio u 22. minuti za 0:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Povećanje vodstva nije se dugo čekalo. Samo tri minute kasnije nova akcija West Hama koju je ovog puta završio Lanzini prekrasnim golom od stative. Dodao mu je Rice, a on s ruba kaznenog prostora prošao čuvare i precizno zakucao za 0:2.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Pred kraj poluvremena ključan je bio poklon veznjaka domaćih Milivojevića koji je igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudac nakon provjere VAR-a pokazuje na bijelu točku. Penal je izveo Lanzini i zabio svoj drugi gol u sudačkoj nadoknadi prvog dijela za 0:3.

Pogodak pogledajte OVDJE.

U drugom dijelu Vierina momčad je ubacila u brzinu više. Preuzeli su potpuno inicijativu, ali to im do kraja nije u potpunosti isplatilo kako su očekivali. Uspjeli su zabiti dva puta do kraja, ali premalo za ostaviti bod ili bodove kod kuće.

Prvi gol za domaće zabio je Edouard u 83. minuti na asistenciju Olisea, a on zabija u 90. minuti za konačan rezultat 2:3.

Pogotke pogledajte OVDJE I OVDJE.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ušao je u igru za West Ham u 71. minuti kada je zamijenio Benrahmu.

Premier liga, subota:

Arsenal - Manchester City 1:2

Watford - Tottenham 0:1

Crystal Palace - West Ham 2:3

Leicester - Norwich, odgođeno



Tagovi

West HamCrystal PalaceNikola Vlašić

Ostale Vijesti