Action images
Action images

Rakitić o odnosu Messija i Griezmanna: "Kad krenu zabijati, o tome više neće biti priče..."

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.11.20. | 10:02

Bivši hrvatski reprezentativac nema problema reći sve što misli o svojim bivšim suigračima.

Ovog ljeta Ivan Rakitić napravio je dvije velike stvari za sebe i svoju karijeru.

Prvo, odlučio je reći svoje konačno zbogom reprezentaciji, da bi nakon toga napokon uspio 'isposlovati' odlazak iz Barcelone nakon čega se vratio u 'svoju' Sevillu.

Ne treba ni naglašavati, Ivana su u Andaluziji dočekali kao kralja, a iako više nije u najboljim igračkim godinama, njegova je kvaliteta neupitna pa je tako odmah po dolasku dobio sve ovlasti u momčadi s kojom je prije prelaska u Barcelonu osvojio naslov Europske lige.

Španjolski mediji često pokušavaju doći do Rakitića, a razlog tome je taj što je riječ o iznimno zahvalnom sugovorniku koju nema nikakav problem odgovoriti na sva postavljenja pitanja.

U razgovoru za Sport, popularni Raketa osvrnuo se na svoje dane u Barceloni, a pričao je i o odnosu s zvijezdama poput Lea Messija i Antoinea Griezmanna.

"Ono što sam ja vidio, momci se jako dobro slažu"

"Ja sam primjerice bio u jako dobrom odnosu s obojicom. Puno je tu druženja u klubu, svlačionici... Vjerujte, kad krenu zabijati, o tome (njihovom odnosu, op.a.) više neće biti priče. U velikim klubovima su uvijek na snazi i velika očekivanja, a ja za njih dvoje nisam nimalo zabrinut jer su obojica super momci i želim im svu sreću", rekao je Rakitić, nakon čega se osvrnuo na svoj povratak u Sevillu:

"Želim da me ocjenjuju po tome što radim na terenu. Treba mi malo vremena, ipak ovdje nije isto kao u Barci. Što se tiče nas igrača i koronavirusa, mi smo svi veliki natjecatelji i samo želimo igrati, a ja sam se vratio s velikom željom da dam najbolje od sebe. Moram pronaći ritam, moram shvatiti suigrače, a oni moraju shvatiti mene", zaključio je srebrni Vatreni.


Tagovi

Ivan RakitićLionel MessiAntoine Griezmann

Ostale Vijesti