Rakitić će odlaskom u Lazio napraviti veliku uslugu Zidaneu i Real Madridu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.05.20. | 10:03

Neočekivani saveznik...

Hrvatski reprezentativac će u ljeto napustiti katalonsku prijestolnicu. To je praktički zapisano u kamenu, jer mu je dojadilo moljakati za poštovanje klupskih čelnika nakon svega što je donio Barci. Osobito nakon ovoga što mu se događalo u tekućoj sezoni... Prošlo ljeto trebao je otići u PSG, ali je ostao na nagovor predsjednika Josepa Bartomeua. Prvi klupski operativac obećao mu je kako će imati važnu ulogu unatoč dolasku Frenkieja de Jonga, ali morao je čekati drugu polovicu sezone kako bi se vratio u udarnu momčad pa se Rakitiću više ne da slušati lažna obećanja i odlučio je otići. Jedino pitanje je – gdje će nastaviti karijeru?

Ima nekoliko opcija, dugo se nagađalo kako će se vratiti u Sevillu, ali jučer su talijanski mediji plasirali vijest kako mu hit talijanskog prvenstva Lazio, nudi mu ulogu u zanimljivom projektu. Rekli bismo idealnom za posljednje godine profesionalne igračke karijere, jer bi imao zajamčeno mjesto u prvoj postavi u klubu koji se svake godine natječe za trofeje i vrlo često je u Ligi prvaka.

Rimljani žele Rakitića jer strahuju kako će ostati bez svog ponajboljeg veznjaka Sergeja Milinkovića Savića. SMS ima dogovor s predsjednikom Claudiom Lotitom kako može napustiti klub dođe li zadovoljavajuća ponuda, a srpskog reprezentativca u svojim planovima imaju klubovi poput Juvea, Uniteda, PSG-a i madridskog Reala.

Pristane li Ivan Rakitić na odlazak u Barcelonu, postat će neočekivani saveznik svom velikom rivalu i Zidaneu i društvu raščistiti put za kupnju srpskog veznjaka...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ivan RakitićBarcelonaReal MadridLazioSergej Milinković-SavićNogomet

Ostale Vijesti