Goran Kovačić / Pixsell
Goran Kovačić / Pixsell

Prosinečki: "Ne znam kaj da velim, žao mi je jer je Rudeš opet igrao nogomet"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 22:04

Trener Rudeša podijelio je svoje dojmove nakon još jednog poraza.

Tri utakmice, tri poraza. Ako uzmemo u obzir da su igrali protiv Osijeka i Rijeke, kao i gostovali u Koprivnici, nije pretjerana senzacija da je Rudeš i dalje bez bodova.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prikazanom igrom u dosadašnjem tijeku prvenstva, barem napadačkim dijelom igre, sigurno su zaslužili da umjesto nule imaju neki drugi broj na bodovnom kontu. No, propusna obrana koja je primila čak 11 golova u tri utakmice, uništila je sve napore solidnog napada koji je pet puta tresao protivničke mreže.

Nakon što su prošli tjedan s 4-3 poraženi od Osijeka, igrači Rudeša su i u ovom kolu tijesno poraženi. Ovaj puta s 3-2 bio je bolji Slaven Belupo, a trener zagrebačke momčadi Robert Prosinečki bio je žalostan ovakvim raspletom.

"Ne znam ni kaj da velim. Treći poraz, sigurno nije ugodno. Pogotovo što mi se činilo da smo opet mi sami dali tri boda", rekao je Prosinečki, a potom se detaljnije osvrnuo na današnji dvoboj.

"Rudeš je opet igrao, stvarao šanse. Tri prekida, ustvari dva, bio je jedan skok na pet metara. Ne branimo prekide i Slaven je pobijedio. Na nama je da radimo i popravljamo greške, ali mi je žao jer je Rudeš igrao nogomet. Bili smo opasni, bili smo dobri i na kraju izgubili", zaključio je.

U sljedećem kolu, Rudeš gostuje kod Varaždina, dok će njihov današnji protivnik Slaven Belupo gostovati na Poljudu kod Hajduka. (I.M.)



Tagovi

Robert ProsinečkiHrvatska nogometna ligaNK RudešHNL

Ostale Vijesti