Prokletstvo sedmice u Unitedu koje traje preko 10 godina

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.06.20. | 18:21

Odlaskom Ronalda s Old Trafforda kao da je bačena kletva na najpopularniji broj.

Cristiano Ronaldo je posljednji igrač koji se nosio s težinom broja sedam na leđima u Unitedu. Nevjerojatno je da je nakon odlaska Portugalca taj broj kod Crvenih vragova nosilo čak pet igrača, a niti jedan se nije proslavio.

Današnji nogometaš Juventusa u Manchester je stigao 2003. godine iz Sportinga za 19 milijuna eura i na kazalištu snova se isprofilirao u jednog od najboljih igrača na svijetu. U šest sezona je odigrao 292 utakmice, zabio 118 golova i pridodao 69 asistencija.

Od njegovog odlaska s Old Trafforda dres sa brojem sedam je nosilo čak pet nogometaša, a njihova statistika je katastrofalna. Nevjerojatan je podatak da su Michael Owen, Antonio Valencia, Angel Di Maria, Memphis Depay i Alexis Sanchez u više od deset godina zabili tek 15 golova u Premier ligi.

 

 

Zanimljivo će biti popratiti tko će se naredne sezone usuditi uzeti sedmicu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Angel Di MariaMemphis DepayAntonio ValenciaAlexis SanchezMichael OwenCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti