Premierligaši neuvjerljivi, Wigan dobio Bilićev Bešiktaš

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.07.14. | 10:43

Predsezona je već započela i na Otoku...

Zasad engleski klubovi uglavnom igraju protiv tamošnjih niželigaša, no i takvi 'sparing rivali' znaju biti nezgodni. Osjetio je to na svojoj koži Newcastle, koji je poražen kod Oldhama (1:2). Zanimljivo, Svrake su nakon prvih 45 minuta imale prednost, zahvaljujući ljetnoj napadačkoj kupovini iz Ajaxa, Siamu de Jongu. Međutim, u nastavku je Alan Pardew ispremiješao sastav, što je motivirani domaći trećeligaš iskoristio i preokrenuo rezultat u svoju korist.

West Bromwich Albion je pak gostovao kod četvrtoligaša Shrewsburyja i upisao pobjedu 2:1. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu, a za WBA su poentirali Anichebe i Mulumbu. Za razliku od svojih ligaških konkurenata uvjerljv je bio Norwich, koji je kod petoligaša Braintree Towna trijumfirao sa 6:1. U uvodnih 45 minuta za goste su zabili Surman i Lafferty, a u drugom dijelu dva gola postigao je Van Wolfswinkel, a po jedan Redmond i Johnson.

Aktivni su bili i članovi Championshipa. Minimalne pobjede 1:0 upisali su redom Reading protiv Exetera, Millwall kod Dartforda i Birmingham protiv Forest Greena.

Daleko najjaču provjeru imali su nogometaši Wigana, položivši je vrlo dobrom ocjenom. S 2:1 pobijedili su naime Bilićev Bešiktaš, uz dva pogotka Waghorna. Za tursku momčad zabio je Koybasi.

(Foto: Action Images)


Tagovi

WiganBešiktašNewcastleWBA

Ostale Vijesti