REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Povratnici u prvu tursku ligu žele Marija Balotelija, a već su doveli nekadašnju želju Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 18:19

Slažu jaku momčad za iduću sezonu

Nakon pola godine u Monzi bez kluba je ostao talijanski napadač Mario Balotelli. Igrač od kojeg se nekad puno očekivalo posljednjih godina ne može se ustaliti u nijednoj sredini. Prije Monze bio je pola godine bez kluba nakon što je otišao iz Brescije. U Bresciju je stigao iz Marseillea u kojem se isto nije dugo zadržao.

Najbolje igre, točnije naznake igre davao je u periodu kad je igrao za Inter i Manchester City, a kasnije je igrao i za Milan, Liverpool te Nicu.

Čini se da je sada u 30. godini na pragu novo angažmana. Naime, za njegove usluge zainteresiran je novi turski prvoligaš Adana Demirspor koji se vratio u elitni razred turskog nogometa nakon 26 godina. Njihov predsjednik Murat Sancak potvrdio je razgovore s Balotelijem.

„Skoro smo postigli dogovor, recimo da smo na 85%. Mario želi doći k nama, doći će u Tursku sljedeći tjedan. Ako se dogovorimo, nosit će naš dres.“, rekao je čelnik turskog kluba.

Ponudili su mu dvogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja, a plaćali bi ga 2 milijuna eura po sezoni. Već ranije doveli su i nekadašnju želju Hajduka Younesa Belhandu koji je protekle sezone raskinuo ugovor s Galtasarayem.


Tagovi

Mario BalotelliAdanasporSüper LigTurska

Ostale Vijesti