Steven Paston/Action Images
Steven Paston/Action Images

Povrata u London, ali ne među Topnike: Patrick Vieira uskoro postaje novi trener premierligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 13:50

Uprava kluba pregovarala je s Lucianom Favreom, ali su pregovori propali.

Patrick Vieira uskoro će i službeno biti imenovan kao novi trener Crystal Palacea. Legenda Arsenala, koja je u igračkoj karijeri kasnije branila boje Juventusa, Intera i Manchester Cityja, posljednjih osam godina radi kao trener.

Vieira je prvo bio trener U-21 momčadi Građana, da bi onda dvije i pol godine proveo u Velikoj jabuci gdje je vodio NYFC, klub koji ima istu vlasničku strukturu kao i Manchester City.

Dobro odrađenim poslom 'preko bare' probudio je interes i nekih drugih klubova pa je tako dvije godine vodio Nicu (2018. – 2020.), dok je prošle sezone bio bez angažmana.

Vieira će uskoro postati novi trener Palacea gdje je posljednje četiri godine glavnu riječ imao bivši engleski izbornik Roy Hodgson. No, on je odlučio otići u trenersku mirovinu pa je tako bilo jasno da će uprava kluba iz Londona morati potražiti novog glavnog trenera, a nakon što nisu uspjeli postići dogovor s Lucianom Favreom, koji je bio njihov prvi izbor, s Vieirom se sve brzo dogovorilo te bi on trebao biti i službeno imenovan kao novi trener kluba u narednim danima.


Tagovi

Patrick VieiraCrystal PalaceRoy Hodgson

Ostale Vijesti