Katie Stratman-USA TODAY Sports
Katie Stratman-USA TODAY Sports

Potvrdio L’Equipe: Halilhodžić neće voditi Maroko protiv Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.08.22. | 10:18

Bosanskohercegovačkom treneru ovo je već treći slučaj da neće na SP na koje se kvalificirao

Izgleda da je stvarno gotovo između Vahida Halilhodžića i Maroka, javili su afrički portali, ali potvrdio je francuski L’Equipe.

Bosanskohercegovačkom treneru su dani bili odbrojavani još otkako se sukobio s nekim glavnim igračima, izbacivši ih iz momčadi, no iako je s nekima popravio odnose, nije s Hakimom Ziyechom, čiji je povratak u reprezentaciju navijačima Maroka obećao predsjednik Saveza Fouzi Lekjaa.

Čeka se povratak iz Tanzanije, sa sastanka Afričke nogometne konfederacije predsjednika marokanskog saveza, kako bi obje strne sjele za stol i potpisale rastanak, sporazumni raskid ugovora koji formalno ističe 2023. godine.

Vahidu Halilhodžiću (69) će se tako treći put u karijeri dogoditi da neće na Svjetsko prvenstvo s reprezntacijom s kojom se kvalificirao (Maroko, Obala Bjelokosti, Japan).

Podsjećamo, Maroko je prvi suparnik Hrvatskoj u skupini na Svjetskom prenstvu u Kataru, 23. Studenoga u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu na stadionu Al Bayt. No, po svemu sudeći bez Vahe na klupi Marokanaca. (rv)


Tagovi

Vahid HalilhodžićMarokoKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Hakim Ziyechmarokanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti