Action Images
Action Images

Porto slavio na domaćem terenu nakon nevjerojatnih grešaka obrane Juventusa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.02.21. | 22:48

Uzvratni susret se igra 9. ožujka u Torinu

Porto je u prvom susretu osmine finala slavio je s 2:1 protiv Juventusa na domaćem terenu golovima Taremija (2') i Marege (46'), dok je za goste zabio Chiesa (83').

Već u drugoj minuti domaći su došli u vodstvo nakon neopreznosti obrane Juventusa. Bentacur se zaigrao u kaznenom prostoru i dodao Szczesnyju koji nije stigao očistiti opasno dodavanje. Lopta se od Taremija odbila iza leđa vratara Juventusa u gol za vodstvo Porta 1:0.

Pogodak Taremija pogledajte OVDJE.

Zanimljiv je podatak da gosti u prvom dijelu nisu imali nijednu opasnu priliku po vrata Porta. Izvrsna obrana i presing domaćih rezultirali su bezidejnu igru Juventusa bez opasnog udarca za vrata Marchesina.

Loša igra Juventusa nastavila se i na početku drugog poluvremena. Igrači Porta su odmah po izvođenju lopte s centra krenuli agresivno prema vratima Juventusa. Manafa je napravio prodor do šesnaesterca i dodao za Maregu koji je povisio na 2:0.

Pogodak Marege pogledajte OVDJE.

Porto je i u drugom dijelu nastavio s konkretnim prijetnjama po vrata Szczenyja. Ističu se udarac Oliveire s ruba kaznenog prostora u 52. minuti te škarice Corone u 68. minuti.

Juventus je smanjio vodstvo u 83. minuti golom Chiese. Rabiot je ubacio na rub kaznenog prostora nakon prodora po lijevoj strani, a Chiesa je opalio snažno i pogodio za 2:1. 

Pogodak Chiese pogledajte OVDJE.

Uzvratni susret se igra 9. ožujka u Torinu.


Tagovi

JuventusPortoCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti