Action images
Action images

Planira igrati i s 39, a po potpisu novog ugovora bio je jasan: "Godine su samo broj"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.11.20. | 15:59

Nekada standardni prvotimac Reala danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor

Iako bi po isteku novog ugovora trebao imati 39 godina, portugalski branič Pepe upravo je potpisao novi dvogodišnji ugovor s Portom.

Kapetan kluba koji je pod vodstvom Mourinha 2004. godine osvojila naslov prvaka Europe i ove sezone igra bitnu ulogu u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju te se sada nalaze na drugom mjestu skupine C sa šest od maksimalno devet mogućih bodova. Ispred njih samo je - potpuno očekivano - samo Manchester City.

Stup obrane portugalskog velikana je Pepe, nekadašnji prvotimac Real Madrida, igrač s više od sto nastupa u Ligi prvaka i netko tko je u svojoj iznimno bogatoj karijeri osvojio čak 26 trofeja. Njegova uloga na terenu, ali i svlačionici kluba, je od ogromnog značaja za Porto pa tako čelnim ljudima nije bilo teško ponuditi novi dvogodišnji ugovor igraču koji je ove godine proslavio 37. rođendan.

"Godine su samo broj, jedino što je bitno je to kako se ponašam i kako igram na utakmicama i treninzima", rekao je Pepe po potpisu novog ugovora.

Pepe je 10 godina bio član Reala, a kraljevski klub doveo ga je upravo iz Porta 2007. godine za 30 milijuna eura. Po odlasku iz Madrida Portugalac je godinu i pol dana proveo u Bešiktašu, nakon čega se kao slobodan igrač vratio u klub svoj prvi od ukupno 26 trofeja.

"Nadam se da ću osvojiti još koju titulu", kratko je zaključio Portugalac koji je odavno shvatio da je puno važnije ono što priča i pokazuje na terenu od svega ostalog.


Tagovi

PepePorto

Ostale Vijesti